Last update: 2019-04-26

A prOffice 1992-ben jött létre, és a mintegy hat évig betéti társaság formájában működő cég 1998 májusában Kft-vé alakult, s ezzel egyidejűleg tevékenységi körét is jelentősen kiszélesítette.

Fő tevékenységünk, mely a kezdetektől meghatározza cégünk profilját, AS/400 alapú fejlesztések, elsősorban vállalatirányítási rendszerek implementálása, a magyar jogszabályi előírásoknak megfelelő módosítása, testreszabása. A BPCS és a MOVEX, amelyekben igen nagy tapasztalatot szereztünk az évek során, Európában a legkedveltebb ERP rendszerek közé tartoznak. Nem véletlenül, hiszen mindkettő hatékonyan de költségkímélően fedi le az iparvállalatok folyamatait és tranzakcióit.

Mindig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink számára ne csak "telepítsünk" egy rendszert, hanem valódi szükségleteiket és egyéni igényeiket felmérve igazán hasznos eszközt adjunk a kezükbe, amelyet maximálisan kihasználva a vállalat minden területe egységes irányítás alá kerül.

Ezen filozófia vezérelt bennünket akkor is, amikor a piaci igényeknek elébe menve, vagy már felmerülő szükségletekre reagálva elindítottuk saját fejlesztői tevékenységünket. Kifejlesztettük Tárgyieszköz Nyilvántartó (AST) modulunkat. A Magyarországon elterjedt külföldi vállalatirányítási rendszerek legtöbbjének egyik gyenge pontja ugyanis a tárgyieszköz nyilvántartás. E modul magas funkcionalitásával, a magyar jogszabályi követelmények teljes kielégítésével, felhasználó barát megoldásaival megszünteti ezen hiányosságot.

Ügyfeleink között megjelentek a bankok és biztosítók, melyek számára speciális feladatokat ellátó modulokat fejlesztettünk. Ilyenek a Banki hitelbiztosíték-nyilvántartó és értékbecslő, valamint a Banki jutalék-nyilvántartó rendszerek.

Az utóbbi évek során jelentősen megnövekedtek külföldi megrendeléseink, kapacitásunk mind nagyobb hányadát kötötték le külföldi, projektjellegű fejlesztések. Cégünk egyedi igények megvalósítását is vállalja, az igényfelméréstől a kivitelezésen és bevezetésen át az oktatásig és rendszerfelügyeletig. Tapasztalt szakembereink részvételével projekt-teamek munkájába való bekapcsolódásunk is lehetséges.

Bár az általunk ajánlott vállalatirányítási rendszerek támasztanak bizonyos méretbeli és anyagi feltételeket, cégünk speciális, bővíthető csomagokkal igyekszik támogatni a kisvállalatok hatékony és magas színvonalú rendszer- és hardverhátterének biztosítását is. Ügyfeleink így a gazdaság bármely szegmenséből kikerülhetnek.

Igyekszünk megfelelni az elektronikus üzlet- és kereskedelem irányából érkező kihívásoknak is: intranetes és internetes megoldásokat kínálunk partnereinknek részben a meglévő alkalmazások kiterjesztéseként, részben új alkalmazásokként.

A cégünk által támogatott vállalatirányítási rendszerek az IBM AS/400 számítógépcsaládra épülnek, amely napjaink egyik legkorszerűbb számítógép architektúráját képviseli. A gépek nagy teljesítménye és majd 100 %-os biztonsága mellett fontos tulajdonsága még, hogy évtizedekig képesek befogadni a műszaki újításokat, így nincs szükség újabb és újabb jelentős beruházásokra, hogy a vállalat informatikai háttere korszerű maradjon.

A prOffice Kft. tevékenységét az IBM Magyarországi Kft. (1997 óta) valamint az AVNET Elektronika Kft. (1999 óta) AS/400 üzleti partnereként folytatja, s ebben a minőségében épített ki, s tart fenn kölcsönös előnyökkel járó kapcsolatot több ügyfelével.

Legfőbb célunk: ügyfeleink igényeinek minél szélesebb körű és magas színvonalú kiszolgálása, hogy hatékony megoldásokkal járuljunk hozzá üzleti céljaik eléréséhez.

Célunk megvalósításában kiváló hátteret biztosít fejlesztői és tanácsadói csapatunk, magas szintű szaktudással és éles környezetben szerzett gyakorlati tapasztalatokkal. Cégünk szakmai magját azon fejlesztőink alkotják, akik szaktudásuk mellett az évek során olyan vállalati tapasztalatot, szervezői gyakorlatot szereztek, amely lehetővé teszi az igények gyors és pontos megértését, megvalósítását.