Last update: 2019-04-26

A prOffice Kft. által kiemelten kezelt és ajánlott platform, amelyet a kezdetektől ismerünk, és amely platformon végzett munkáink során több mint 100 ember-év tapasztalatot halmoztunk fel: az IBM AS/400

Az IBM AS/400 és az új a világ egyik legnépszerűbb többfelhasználós, általános célú üzleti számítógépe, mely egyaránt jól használható komplex üzleti alkalmazások futtatására és olyan modern Internet alapú megoldások létrehozására, mint pl. beszállítói lánc kezelése (SCM), vállalatirányítási rendszer (ERP), ügyfélkapcsolatok kezelése (CRM), szerveroldali Java, Domino, üzleti intelligencia és extranetek kialakítása (B2B).

Az AS/400 fejlett architektúrája és technológiai vezető szerepe folytán egyedülálló az informatikai piacon. Integrált felépítése csúcstechnológiát képvisel, miközben elfedi a felhasználó elől azt a komplexitást, amit a hagyományos informatikai beszállítók munkájának összessége alkot. Ma több, mint 700 000 darab AS/400 működik a világ 150 országában - ebből több, mint 700 Magyarországon.

A gép lelkét az OS/400 operációs rendszer alkotja, mely egy tökéletesen integrált operációs környezet. Rendelkezik mindennel, ami szükséges lehet a vállalkozás alkalmazásainak futtatásához, függetlenül annak méreteitől. Az iparágban egyedülálló módon az AS/400 rendszerek képesek párhuzamosan több alkalmazás architektúrát támogatni egyetlen szerveren (OS/400, Windows, Linux és UNIX).

Szolgáltatásaink:

Értékesítés, support
AS/400 oktatás
AS/400 hardver beruházás nélkül
Meglévő AS/400-hoz másodlagos háttérszerver

Értékesítés, support

Az IBM üzleti partnereként biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a megfelelő AS/400 hardverhátteret. Támogatást nyújtunk az ideális konfiguráció kiválasztásában, megrendelésében, a felhasználói szoftver telepítésében. Vállaljuk a rendszer felügyeletét, igény szerint akár a teljeskörű üzemeltetését is. Új operációs rendszer vagy modell megjelenése esetén elvégezzük a szoftver és hardver upgrade-et.

VisszaAS/400 oktatás

Napjaink egyik legkorszerűbb számítógép-architektúrájáról fejlesztőink magas szintű ismeretekkel rendelkeznek mind hardver, mind pedig programozói téren. Éles környezetben szerzett gyakorlati tapasztalataikkal megfelelő hátteret biztosítanak oktatási programjaink megvalósításához.

Cégünk vállalja AS/400 tanfolyamok lebonyolítását

 • egyéni igényekhez szabottan
 • konzultációs rendszerben
 • nem csak ügyfeleink számára
 • különböző szinteken
 • többféle témában
 • akár rövid határidőn belül is
Tanfolyamaink modulonként, vagy azok kombinációjaként is megrendelhetők:

Bevezetés, a rendszer architektúrája
 • AS/400 alapismeretek
AS/400 rendszergazdák képzése
 • AS/400 rendszer irányítói ismeretek
Alkalmazások rendszergazdái számára:
 • AS/400 Query - Lekérdezések
 • AS/400 SQL - Adatbáziskezelés
Programozók számára
 • Programozás az AS/400 vezérlő nyelvén - A CL programnyelv
 • Az alkalmazások programozása - Az RPG programnyelv

VisszaA prOffice Kft. ajánlata kisvállalatoknak:

Ha cége számára fontos a biztonságos hardverháttér, de anyagi vagy méretbeli korlátai meggátolják egy AS/400-as szerver beszerzésében, a prOffice Kft. lehetőséget nyújt gépidő bérlésre.

Saját AS/400-as gépünkön egy partíciót különítünk el cége számára, amelyhez telefonos vagy internetes hozzáférést biztosítunk. Így Önök nagyobb befektetés nélkül jutnak hozzá a megfelelő szerverháttérhez. További előnye a konstrukciónak, hogy a gép üzemeltetésének, illetve karbantartásának költségeit sem Önöknek kell állnia, hiszen szakképzett kollégáink elvégzik ezeket a feladatokat.

VisszaHa az Önök cége már rendelkezik AS/400 szerverrel:

Előfordulhat, hogy a gépen végzett karbantartási munkálatok alatt nem használható a tranzakciós rendszer. Hogy ilyen esetben kollégái zavartalanul folytathassák tevékenységüket, a prOffice Kft. biztonsági hardverhátteret ajánl cége számára.

Saját AS/400-as gépünkön egy partíciót különítünk el, ahová az utolsó mentést áthelyezve telefonos vagy internetes hozzáférés segítségével folytatható a munka egészen addig, amíg az Önök szervere ismét használható nem lesz. Ily módon cége folyamatos működése biztosított gépkarbantartás esetén is.

Vissza

Referenciák