Last update: 2019-04-26
A BOARD olyan eszköz, amely a vezetők, üzleti tervezők, elemzők és kereskedelmi képviselők tevékenyégét hivatott elősegíteni. A rendszer alapvető funkciói, az adatok elemzése és a jelentések készítése mellett, a vállalati folyamatok szimulációjának képessége alkalmassá teszi a rendszert tervezésre is, támogatva ezzel a vezetői döntéseket.

A szoftver alkalmazása független iparágtól és a cég méretétől. A svájci központú Board International fejlesztette ki 1995-ben és eddig 900 különböző nagyságú és iparágban tevékenykedő nyugat-európai cégnél került bevezetésre sikeresen. Magyarországon olyan vállalatok választották a BOARD rendszert, mint a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Rt, a Johnson & Johnson és a L'Oréal Magyarország Kft. Ár-funkció aránya a legjobbnak bizonyult a konkurens termékek között.

A szoftvert kifejlesztő cég tulajdonosai vezetői tanácsadók lévén olyan módon alakították ki a funkciókat, hogy azok a legjobban feleljenek meg a vezetők igényeinek. A BOARD használatához nem szükséges bonyolult számítástechnikai és programozói ismeret, hiszen a beállítása, illetve később a használata sem igényel programozást. A felhasználó maga alakíthatja ki a kívánt modelleket az eszköz objektumai segítségével. A rendszer használata egyszerű, könnyen megtanulható. Ahhoz, hogy a sokoldalú vezetői igényeknek megfeleljen, olyan funkciók is beépítésre kerültek, mint például a grafikonba közvetlenül történő adatbeviteli lehetőség, amelyet a vizuálisabb megközelítésű vezetők a táblázatokkal szemben előnyben részesítenek.

Mindemellett a BOARD a szervezeti, vagy üzleti koncepciók változtatásait teljes rugalmassággal tudja kezelni. Olyan adatfeldolgozási technológiát dolgoztak ki hozzá, amellyel gyorsan elő lehet állítani elemzéseiket akár rendkívül nagy adatmennyiség esetén is. A BOARD bármilyen adatbázishoz kapcsolható, egyszerre többféle adatbázissal is képes dolgozni.

Magyarországon a prOffice Kft. forgalmazza a BOARD rendszert és vállalta a helyi támogatást a szoftvert megvásárló cégek részére.

Amennyiben további információkat szeretnének kapni, cégünk szívesen vállal akár az Önök telephelyén történő bemutatást is, ahol a cég profilja alapján elkészített demo segítségével tekinthetik meg a rendszer működését.

Ezen kívül ajánljuk még a http://www.board.com weboldalt, ahol ki lehet próbálni a Board Internetes verzióját, illetve a rendszer fejlesztőjéről, az Orenburg Resources-ról is találnak információkat.

Referenciák