Last update: 2019-04-26

Rendszertanácsadás
Programozás
Hardver értékesítés, szaktanácsadás
Szakmai háttér

Rendszertanácsadás

Egy vállalatirányítási rendszer hatékonysága nem csak funkcionalitásában, hanem legfőképpen a bevezetés minőségében rejlik. Az igények, a rendszer adott körülmények közötti alkalmazhatóságának felmérése olyan kiindulópont, amely a rendszer adta lehetőségek maximális kihasználásához vezet.

Éppen ezért mind a külföldről származó, mind pedig a hazai, saját fejlesztésű rendszerek esetén komplex szolgáltatást nyújtunk a bevezetés teljes folyamata során. Támogatást biztosítunk a rendszer kiválasztásától kezdődően, a bevezetésen keresztül a kulcsrakész átadásig, beleértve az oktatást is, valamint a későbbi üzemeltetés során. Igény szerint elvégezzük a vállalatok átvilágítását, helyzetfelmérést készítünk, hogy valódi szükségleteiket és egyéni igényeiket felmérve igazán hasznos, testreszabott eszközt adjunk a kezükbe, melynek segítségével a vállalat minden területe egységes irányítás alá kerül. Ez alapján fejlesztési alternatívákat alakítunk ki, a felhasználóval közösen létrehozott team részére projekt tervet dolgozunk ki, illetve a projekt előmenetelét a bevezetés során figyelemmel kísérjük.

Programozás

A rendszerimplementáció mellett, a piaci igényeknek elébe menve vagy azokra reagálva, elindítottuk saját fejlesztési tevékenységünket is. Ezek közül a jelentősebbek a BNYR Hitelbiztosíték nyilvántartó rendszer, a JURA Jutalék-regisztráló rendszer, mindkettő bankok részére, valamint az AST Tárgyieszköz nyilvántartó alrendszer, amelyet a Magyarországon AS/400-on alkalmazott integrált rendszerekhez alakítottunk ki, de önálló használata is biztosított.

A saját rendszerek fejlesztésén túl vállaljuk meglévő AS/400 platformon futó rendszerek kiegészítését, módosítását, külföldi rendszerek esetében elvégezzük a magyar jogszabályi előírásoknak megfelelő módosításokat.

Programozói kapacitásunk leköthető bérmunkában hosszabb-rövidebb projektekben. A munkavégzés helyben saját gépünkön, illetve távolról, telefonos, internetes kapcsolattal történhet.

Hardver értékesítés, szaktanácsadás

Az IBM üzleti partnereként biztosítani tudjuk ügyfeleinknek a megfelelő AS/400 hardverhátteret. Támogatást nyújtunk az ideális konfiguráció kiválasztásában, megrendelésében, a felhasználói szoftver telepítésében. Vállaljuk a rendszer felügyeletét, igény szerint akár a teljeskörű üzemeltetését is. Új operációs rendszer vagy modell megjelenése esetén elvégezzük a szoftver és hardver upgrade-et.

Saját gépünkön lehetséges gépidő bérlése, melynek keretében kisebb vállalatok anélkül juthatnak biztonságos hardverhez, hogy azt meg kellene vásárolniuk. Hasonló módon a folyamatos üzemmód biztosításához szükséges technikai megoldást nyújtunk. Különböző szinteken, hardver- és programozási témákban tanfolyamokat indítunk.

Szakmai háttér

Szolgáltatásainkhoz kiváló hátteret biztosít fejlesztői és tanácsadói csapatunk, magas szintű szaktudással és éles környezetben szerzett gyakorlati tapasztalatokkal. Cégünk szakmai magját azon fejlesztőink alkotják, akik szaktudásuk mellett az évek során olyan vállalati tapasztalatot, szervezői gyakorlatot szereztek, amely lehetővé teszi az igények gyors és pontos megértését, megvalósítását.

Legfőbb célunk: ügyfeleink igényeinek minél szélesebb körű és magas színvonalú kiszolgálása, hogy hatékony megoldásokkal járuljunk hozzá üzleti céljaik eléréséhez.